Eurycoma longifolia gyökér (Tongkat Ali vagy longjack) Mire való? 8 Előnyök a férfiak számára

Az Eurycoma longifolia gyökér, más néven Tongkat Ali vagy longjack, Ázsiában őshonos növény, amelyet évszázadok óta használnak a hagyományos kínai és maláj gyógyászatban számos egészségügyi probléma kezelésére.

Tanulmányok szerint ennek a gyökérnek számos egészségügyi előnye van, de különösen a férfiak szexuális jóléte szempontjából. Ebben a cikkben megvizsgáljuk ennek a gyökérnek néhány részletét és legkiemelkedőbb előnyeit.

eurycoma longifolia gyökér ellenjavallatok

Melyek az eurycoma longifolia tulajdonságai?

Az Eurycoma longifolia számos aktív komponenst tartalmaz, köztük néhányat, amelyek erős antioxidánsok. Ez a gyökér szteroidokat és szteroid szaponinokat is tartalmaz, amelyek serkentő, afrodiziákum és gyógyító tulajdonságokkal rendelkeznek. Gyakran használják a férfiak szexuális fokozására, fizikai teljesítőképességre, stresszkezelésre, magas vérnyomásra, fogyásra és általános egészségi állapot javítására szolgáló gyógymódokban.

Mire való az eurycoma longifolia gyökere? A 8 előny, amely a legjobban kitűnt ebből a gyökérből

Az Eurycoma longifolia egy olyan gyökér, amelynek számos egészségügyi előnyt tulajdonítottak. A legkiemelkedőbbek közé tartozik:

  1. Javul a fizikai teljesítmény és az állóképesség edzés közben.
  2. Segít javítani a hangulatot és csökkenti a stresszt.
  3. Segít javítani a szexuális étvágyat.
  4. Növeli a tesztoszteron szintet férfiakban és nőkben.
  5. Csökkenti a fájdalmat az ízületi gyulladásban szenvedőknél.
  6. Elősegíti a fogyást.
  7. Megakadályozza a hajhullást.
  8. Jót tesz a szív- és érrendszer egészségének.

Eurycoma longifolia gyökér a férfiak egészségében

Az Eurycoma longifolia gyökerét jótékony hatásúnak tartották az erekciós zavarban szenvedő férfiak számára, ami azt jelenti, hogy a férfi képtelen erekciót elérni vagy fenntartani. Ez a gyökér segíthet, mivel olyan afrodiziákum anyagokat tartalmaz, amelyek serkentik a libidót vagy a szexuális vágyat, valamint növelhetik a tesztoszteron szintjét és javíthatják a sperma minőségét.

A fentiek mindegyike esetén ez a férfiak szexuális egészségének javítását szolgáló gyógymódok és kiegészítők egyik összetevője.

Eurycoma longifolia (tongkat ali vagy longjack) hogyan kell a gyökeret szedni

Étrend-kiegészítők (tabletta vagy kapszula, por, folyadék)

Az Eurycoma longifolia gyökérkivonatot általában iparosodott étrend-kiegészítőkben értékesítik, amelyek drogériákban vagy online szerezhetők be. Javasoljuk, hogy a vásárlás előtt ellenőrizze az ilyen termékek származását, hogy elkerülje más szintetikus anyagok hozzáadását.

Vegye be az ajánlott adagot

Az eurycoma longifolia gyökerén alapuló étrend-kiegészítők általában meghatározott dózissal rendelkeznek, amelyet be kell tartani, hogy ne lépjék túl azt. A legtöbb ember napi 500-1000 mg-ot vesz be két vagy három részre osztva. Azonban az Ön számára megfelelő adag meghatározásához javasoljuk, hogy forduljon orvoshoz vagy táplálkozási szakértőhöz.

előnyei az eurycoma longifolia ember számára

Ellenjavallatok és mellékhatások

Jelenleg az eurycoma longifolia gyökér lehetséges ellenjavallataira és mellékhatásaira vonatkozó kutatások korlátozottak. Nem ajánlott azonban szedni, ha Ön terhes vagy szoptat, illetve vese- vagy májbetegségben szenvedőknek.

Még ha nem is szeretné javítani szexuális egészségét, az eurycoma longifolia gyökér szedésének számos egyéb előnye is van, amelyeket érdemes felfedezni. Ennek a növénynek a gyökere számos egészségügyi előnnyel rendelkezik, amelyek javíthatják az életminőséget. Ne habozzon többet megtudni erről a gyökérről és tulajdonságairól.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *